NotíciesSuccessos

“El casc em va salvar la vida”: impactant relat del triatleta lloretenc Rubén Aragón al DdG després d’un greu accident

El triatleta lloretenc, Rubén Aragón, sis cops mundialista, ha concedit una entrevista exclusiva al Diari de Girona després de l’impactant accident de trànsit que va patir a Gran Canària mentre entrenava. Aragón revela detalls impactants del moment i comparteix la seva experiència amb el periodista Jordi Bofill.

“Tenia entre cella i cella la participació en el Mundial de Hawaii que es disputa a l’octubre. És la meca de l’Ironman. No m’imaginava res del que estava a punt de passar”

Rubén Aragón pel DdG

Aragón, que estava provant la nova biomecànica de la bicicleta pel proper Mundial de Hawaii, va ser atropellat mentre circulava per la carretera GC-1. “No recordo res, em van envestir per darrere”, detalla. “Tan sols sé el que em va dir la Guàrdia Civil, que havia sigut una dona. Desconec si és gran, jove o de mitjana edat, està sota secret de sumari. Va ser ella la que els va trucar. No es va fugar”, afegeix l’esportista, que va passar sis hores inconscient. Es va despertar a l’Hospital Universitari Doctor Negrín amb diverses ferides, incloent una petita trencadissa i una luxació que va requerir cirurgia. La intervenció va tenir lloc divendres passat i Aragón ja és a casa, on l’espera un llarg període de recuperació.

L’ensurt, però, no és fàcil d’esborrar. «Em vaig espantar molt, sí. I ho he passat molt malament. Tinc una nena que farà tres anys, imagina el que hauria pogut ser…», accentua, agraït perquè les conseqüències podien haver estat mortals.

Malgrat les dificultats de la recuperació, Aragón destaca la importància de portar casc i la seva creença que això li va salvar la vida. Amb un llarg període de recuperació davant, el triatleta expressa el xoc mental de no poder entrenar com abans, però manté una visió positiva i la determinació de tornar a competir al màxim nivell.

Aragón parla obertament sobre les incerteses del futur, incloent la possibilitat de participar al Mundial de Hawaii i la seva lluita constant per superar aquest revés inesperat. Amb una operació oberta a l’espatlla i una rehabilitació que s’espera durar diversos mesos, Aragón destaca la seva il·lusió per tornar a Hawaii i la seva dedicació a la lluita constant per recuperar-se.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button