NotíciesSuccessos

Entren de matinada a robar a un restaurant de Lloret i es deixen les seves pertinences.

La matinada de diumenge a dilluns uns lladres van entrar en un Restaurant de la zona del rieral de Lloret de Mar, es van emportar la caixa i varen tirar a terra la màquina del canvi entre altres coses, uns lladres no gaire professionals, ja que es van deixar vàries pertinences seves com les claus i el mòbil, les quals ja tenen al seu poder els Mossos d’Esquadra.

Tot plegat va ser una mica confús, ja que en sonar l’alarma els Mossos van anar a un altre direcció on no havia passat res, no se sap de qui ha estat l’error, si de l’alarma o de la policia, però la propietària va haver d’entrar ella sense saber si a dins hi havia algú o no, amb la sorpresa de trobar-se aquestes pertinences i la persiana totalment trencada.

Sense tenir temps per assumir aquest ensurt, la matinada de dilluns a dimarts va tornar a saltar l’alarma,, ja que encara no han vingut a arreglar la persiana, es pensen que han anat a veure si trobaven el mòbil i les claus. En aquests moments la policia està investigant el cas i esperen que el mòbil els porti als causants d’aquest robatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button