NotíciesTurisme

Els segment MICE i el turisme esportiu concentren l’activitat promocional de Lloret de Mar aquests dies

Aquesta setmana Lloret Turisme i el Lloret Convention Bureau participen en diferents accions promocionals vinculades al turisme de reunions i esdeveniments i al turisme esportiu, dos segments que, en paraules d’Elizabeth Keegan “es complementen perfectament i formen part de l’estratègia de diversificació de productes turístics de Lloret de Mar per desestacionalitzar i allargar la temporada”.

Des d’ahir i fins el 23 de març Lloret Turisme participa al workshop Sports&Events, una trobada internacional en l’àmbit del turisme esportiu que té lloc a València i que està organitzada pel Grup Eventoplus, FC Sports Experiences (UK) i Sport&Tourism Consulting. El programa de tres dies té per objectiu posar en contacte proveïdors i compradors de l’àmbit del turisme esportiu internacional.

També hi participen altres empreses lloretenques com: l’hotel L’Azure i Evenia Travel Services. Aquesta setmana també, els dies 25 i 26 de març, Lloret Turisme participa en una altra fira vinculada al turisme esportiu, en aquest cas de ciclisme, la Copenhagen Bike Show. Lloret de Mar disposa de 17 establiments i 2 agències receptives especialitzades en ciclisme i un web que aglutina tota l’oferta i les rutes: www.lloretcycling.com. Aquesta setmana també hem rebut a la destinació la visita del TTOO alemany DFT Sports, que va visitar totes les instal·lacions esportives del municipi.

Pel que fa al turisme de reunions i esdeveniments, amb la recuperació dels mercats internacionals, el Lloret Convention Bureau aposta aquest 2023 per diferents accions promocionals en l’àmbit europeu. Recentment va organitzar un webinar per a diferents agències organitzadores d’esdeveniments dels països nòrdics conjuntament amb l’hotel L’Azure, Evenia Hotels, l’hotel Santa Marta, l’hotel Rigat Park i l’hotel Delamar. Aquesta acció es complementarà amb la participació del Lloret Convention Bureau al WS Max Day a Estocolm que es celebrarà a mitjans de juny i comptarà amb la participació d’una quinzena d’agències organitzadores d’esdeveniments de Suècia. Al mateix temps s’aprofitarà el desplaçament al Nord d’Europa per fer una sèrie de visites comercials a Oslo amb la voluntat de consolidar la presència de Lloret de Mar al mercat escandinau. A més, aquest cap de setmana la destinació ha acollit un viatge de familiarització vinculat a l’acció promocional “Break the Ice Forum” organitzada pel Costa Brava Convention Bureau amb 17 agències organitzadores de Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia, entre d’altres.
Aquesta setmana el Lloret Convention Bureau es troba en una gira promocional al mercat francès, presentant Lloret de Mar del 21 al 23 de març a les ciutats de Lió, Marsella i Montpeller a més d’una trentena d’agències d’esdeveniments.

També hi ha participat Evenia Hotels, l’hotel L’Azure, l’hotel Santa Marta, l’hotel Rigat Park i l’hotel Sant Pere del Bosc. En paraules de la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, “el mercat francès segueix essent un dels mercats estratègics, juntament amb el nacional i l’escandinau, així com els mercats tradicionals europeus. La proximitat de Lloret de Mara la frontera francesa, la connectivitat amb avió o tren, la tradició turística de la destinació, així com l’àmplia oferta especialitzada disponible resulten molt atractius per a aquest públic objectiu. A banda, accions com aquestes posen en valor la bona sintonia entre el sector públic i el privat”.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button