NotíciesSalut

Els Reis d’Orient envien amb tirolina els regals als infants ingressats al Trueta

Els Reis d’Orient han anat aquest dijous al matí fins a l’hospital Josep Trueta de Girona per fer arribar els regals als infants que estan ingressats durant les festes. Com que les restriccions sanitàries impedeixen que entrin al centre, Ses Majestats han enviat els regals amb una tirolina fins a la planta de pediatria.

Els Bombers han ajudat als patges i a Melcior, Gaspar i Baltasar a fer arribar els regals amb un camió cistella des d’on han enviat la tirolina fins a una terrassa. Allà, els Bombers han ajudat els patges a pujar els regals amb una escala fins a la finestra on els esperaven tots els nens ingressats.

L’augment de contagis de coronavirus ha obligat a molts hospitals recuperar determinades mesures per evitar contagis, com ara restringir l’entrada de persones a un sol acompanyant per cada pacient. Un dels afectats per aquestes mesures són els Reis d’Orient, que no podien entrar a entregar els regals dels infants que hi ha ingressats a la planta de pediatria.

Amb l’objectiu de trobar la manera de fer-ho possible, el rei Baltasar ha anunciat que feia “setmanes” que havien estat buscant un sistema per permetre que el dia dels Reis sigui “una festa per a tothom”, tan pels que han pogut celebrar-ho a casa, com per la desena que s’han quedat a l’hospital.

Per aconseguir aquesta fita, Ses Majestats han necessitat l’ajuda d’un equip de patges i també dels Bombers. D’aquesta manera, Melcior Gaspar i Baltasar han sortit en un balcó de l’edifici de Governança que hi ha al costat de l’edifici central, on hi ha pediatria. Allà, els Bombers han posat una tirolina que connectava amb l’edifici principal de l’hospital.

Mentrestant, un patge ha aconseguit pujar els regals embolicats en un sac a través del camió cistella que han portat els Bombers i han fet arribar els regals fins al balcó dels reis. A partir d’aquí, els tres Reis han començat a passar els regals suspesos a l’aire fins que han arribat a una terrassa de l’edifici de l’hospital. Aquí, dos patges esperaven l’arribada dels paquets i amb l’ajuda de dos bombers han pujat dalt d’una escala per donar els regals als infants des de la finestra.

Els Reis d’Orient saludaven a tots els infants ingressats mentre els animaven a cantar la cançó poc abans que comencessin a gaudir de totes les joguines que els havien portat. Baltasar ha assegurat que els feia “molta il·lusió” poder tornar a visitar els infants al Trueta, després que l’any passat haguessin de suspendre la visita a causa de la pandèmia.

Els infants han saludat els reis a distància i han cantat amb molta il·lusió l’arribada de Ses Majestats. Per la seva banda, els pares també han quedat impressionats per la sorpresa. La Nadia Martínez ha assegurat que els havien avisat que els Reis vindrien aquest dijous al matí, però no pensava que ho farien de manera “tan espectacular”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button