ActivitatsNotícies

Els Reis d’Orient arribaran a Lloret amb el primer taxi-dron de la comarca

Feliç Dia dels Sants Innocents

Tot i que tot podria ser en un futur no gaire llunyà… tot seguit compartim l’arribada REAL i sense broma de la ruta de ses majestats a Lloret de Mar el proper 5 de gener de 2024:

  • Arribada a peu al Museu del Mar a les 17:30 h
  • Caminada fins a l’Ajuntament de Lloret
  • Ses majestats són rebuts per les autoritats que els lliuren el pa i la sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat, i saluden els més petits des del balcó
  • Inici de la cavalcada de Reis fins a la plaça Pere Torrent
  • Recollida de les cartes a ses majestat a la plaça Pere Torrent

Cavalcada dels  Reis Mags

El vespre del 5 de gener, Ses Majestats arriben a Lloret al voltant de les 17h, acompanyats de les seves tradicionals carrosses i carters reials preparats per a recollir les últimes cartes i fer reals els desitjos de tots els infants de la vila a la nit més màgica de l’any.

Activitats prèvies (2/3/4 de gener)

Els dies previs, 3 i 4 de gener, l’Ajuntament, com a novetat, oferirà al Pavelló Municipal d’Esports, de 16 a 20 h, el Parc de Reis, amb inflables, jocs infantils i altres sorpreses. El dia 2, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada, de 17 a 19 h, a la plaça del Carme. A més, el 3 de gener, d’11.30 a 13 h, la Biblioteca organitza, a la sala infantil, un taller familiar d’origami per a la creació dels Tres Reis d’Orient.

Altres activitats nadalenques a Lloret

28/29 de diciembre (Nadal al Museu del Mar)

Cuando pase el día de Navidad llegarán el resto de actividades, el 27, 28 y 29 de diciembre a las cinco de la tarde llega la Navidad en el Museo Del Mar de Lloret con diferentes actividades familiares. Reserva durante los próximos días a través de la web: www.patrimoni.lloret.cat

29 de diciembre 

30 de diciembre: Concierto por La Paz

Más solemne se pone todo el 30 de diciembre en el Teatro de Lloret con su Concert per la Paude la Orquesta Arts Simfònica Jove, dirigida por las diestras batutas de los maestro Josep Mª Sauret y Joan Casas. El repertorio está compuesto por canciones cuyo mensaje es la paz, el amor y la amistad, aunque tampoco faltarán El cascanueces de Tchaikovsky o la Marcha Radetzky de Johann Strauss. Venta de entradas aquí.

L’Home dels Nassos

El año cierra con la tradicional visita del Home dels Nassos, es decir de las narices, que se paseará a partir de las 10 de la mañana y durante toda la mañana por diferentes calles de Lloret de Mar antes de la llegada de 2024. ¡Busca al hombre de las narices por las calles de Lloret, el hombre que tiene tantas narices como días tiene el año!

Fin de Año a lo grande:

Lunes 1 de enero

Martes 2 de enero

El dia 2, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada, de 17 a 19 h, a la plaça del Carme. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button