CulturaNotícies

Els ‘Pintors de Lloret’ obren les portes de la Casa de la Cultura, perquè tot artista pugui exposar, sense importar el nivell

Com cada any el grup d’artistes ‘Pintors de Lloret’, organitzen una mostra d’art al municipi i obre les portes a tots els aficionats a la pintura, dibuix, escultura i/o ceràmica. Els artistes organitzadors, fan una crida, doncs, a reunir el màxim nombre d’obres de qualsevol de les tres categories artístiques nomenades, amb una única condició, que s’ha d’estar empadronat a Lloret. La recepció de les peces té una data límit, que serà el 28 de juny, a la mateixa Casa de la Cultura de Lloret, on estaran les obres exposades. 

Any rere any creix el nombre de participants, normalment reunint més de 100 obres d’art. Els ‘Pintors de Lloret’ ja fa un munt d’anys que organitzen un cop a l’any aquesta mostra, oberta a tots els artistes de la vila que vulguin participar. L’exposició serà a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar, amb una festa inaugural l’1 de juliol a las 20 h,  i és podrà visitar a partir del dia 4 de juliol fins el 5 d’agost d’aquest any. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button