La GentNotícies

Els lloretencs del Rodapeus: “Hem aconseguit una cadira de rodes especial per a tot aquell que vulgui gaudir de rutes de muntanya”

Cadires de rodes de muntanya

Els Rodapeus que van organitzar i dur a terme la sortida per fer el Camí de Santiago, ha decidit fer més sortides per l’entorn de Lloret de Mar, accessibles per les persones amb cadires de rodes. Recordem que per fer la ruta fins a Santiago van fer una crida per recollir fons i facilitar econòmicament el viatge als participants.

Dels diners que van recollir per finançar la sortida per fer el Camí de Santiago els hi han sobrat diners, i l’Associació Rodapeus ha decidit invertir-los en la compra d’una cadira de rodes de muntanya per a nens. Van començar a fer les passejades amb aquesta nova cadira amb un nen de Malgrat. Ara han adquirit una altra cadira de muntanya, que de moment, l’ha fet servir un nen d’Esparreguera.

Tots els nens que la necessiten, poden fer servir una cadira d’aquestes característiques per provar de fer aquestes excursions. Es poden apuntar, i també tots els que vulguin col·laborar com a voluntaris, ja que no és fàcil rodar amb aquestes cadires per les zones de muntanya.

La lloretenca Núria Valls ens explica més detalls d’aquestes sortides: “La darrera sortida la vam fer a Lloret, concretament vam anar a Sant Pere del Bosc, a finals de febrer. Hi van participar unes 25 persones. Vam sortir del Condado del Jaruco fins a Sant Pere del Bosc, tot fent una paradeta per descansar i observar el paisatge”.

Imatges de la darrera sortida

Ara, els Rodapeus ja estan rumiant una nova sortida; de moment no tenen la ruta decidida, però aviat ho faran saber.

Contacte per poder participar

Qui vulgui més informació per participar pot trucar o enviar un WhatsApp a la Núria Valls del Rodapeus, al telèfon 618330576.

EL RODAPEUS

El Rodapeus està format per un grup de voluntaris, la major part de Lloret de Mar i pobles veïns. Recordem que neix per iniciativa de l’Associació la “Nocturna Malgrat” creada el novembre de 2023 amb la col·laboració i ajuda de DisCamino. DisCamino és un projecte que va néixer el 2009 per a aconseguir que qualsevol persona amb discapacitat pugui gaudir de tot el que la peregrinació ofereix a qualsevol altre pelegrí del camí. Per a DisCamino no és només la ruta, és la preparació física i mental necessària per a dur a terme aquest repte; la companyia que sorgeix, la il·lusió i l’ajuda.

One Comment

 1. Hola Lourdes, estic intentant contactar amb la Gaceta de Lloret però no trobo forma, per això vull contactar amb tu, el meu telèfon és el 609131000… el tema que et vull tractar és el següent…

  Cuando nuestra preciosa Laia enfermo de Cáncer, la Fundacion Aladina y su magia entró en nuestras vidas. Dando una ayuda fundamental para niños y familiares en todas sus necesidades: entretenimiento, fisioterapeutas, psicólogos, gastos, hospedaje… para que la única preocupación sea lo importante: luchar contra la enfermedad.

  🎞Película solidaria dirigida por Paco Arango, fundador de Aladina.
  📅 Sábado 6 de Abril a las 19:00h
  📍Teatre de Lloret de Mar
  💰Precio de 10,00€
  🎗Entrada 100% benéfica para la Fundación Aladina
  🦩Esta película se proyecta en su memoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button