NotíciesSuccessos

Els Bombers eviten incendi als Pinars: una paella al foc mentre el propietari queda atrapat fora

Aquest dissabte, 6 d’abril, els serveis d’emergència dels Bombers de la Generalitat han intervingut en diverses situacions de risc a diferents punts de la ciutat.

Rescat d’una gavina

El primer incident es va produir al voltant de les 14:47 h a la Travessia dels Jardins, quan un veí alerta a través del 112 que observava una gavina que s’havia quedat atrapada en una teulada. Ràpidament, dues dotacions van ser desplaçades al lloc per avaluar la situació i actuar en conseqüència. En arribar al lloc dels fets, els bombers van localitzar la gavina atrapada entre les reixes d’un taulat i van procedir a la seva extracció amb èxit, permetent-li volar lliurement de nou.

Eviten un incendi a Els Pinars

Més tard, cap a les 15:17 h al Carrer Alella, una trucada rebuda a través del servei d’emergències 112 alertava d’una situació urgent. Una persona, que havia sortit de casa sense les claus, havia deixat una paella al foc a l’interior de la seva llar. Sense poder accedir a l’habitatge, va demanar assistència immediata. Bombers va desplegar dues unitats per efectuar una obertura, amb una actuació ràpida, van obrir la porta del domicili, permetent a la persona afectada entrar i evitar un possible incendi. Aquesta notícia , amb final feliç dona peu a recordar a la població la importància d’apagar sempre el foc abans de sortir de casa per prevenir incidents.

Petit incendi a un contenidor

El tercer i últim incident va tenir lloc al voltant de les 17:40, quan una altra trucada al 112 alertava d’un contenidor que expulsava fum al carrer de l’Alguer a la urbanització de Cala Canyelles. Bombers va enviar una dotació, que va confirmar la situació i va procedir a refredar el contenidor per evitar qualsevol perill imminent. El servei va ser completat amb èxit i donat per finalitzat a les 17:56.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button