CulturaNotícies

El Teatre de Lloret, més proper que mai, organitzant unes visites a casa teva o telemàtiques per conèixer la programació 2022

El teatre de Lloret fa presentacions personalitzades de la temporada, on es poden sol·licitar via zoom o presencialment.

El Teatre de Lloret organitza presentacions de temporada a demanda per a grups reduïts. Les persones han d’escriure un mail a teatredelloret@lloret.cat i acordar dia i hora amb el teatre. L’objectiu de la iniciativa, segons ha dit la directora del teatre, Amaranta Gibert, és donar a conèixer la programació, i segons els interessos del grup de persones que sol·liciten la presentació, fer especial incidència amb algun aspecte de la programació que en un altre.

Per la seva part el regidor del teatre, Albert Robert, ha explicat que volem arribar al màxim de sectors possible, per això oferim aquesta possibilitat. L’objectiu és que ningú es quedi sense conèixer la programació teatral, ha afegit Robert. Les persones interessades han d’enviar un mail sol·licitant una presentació i el teatre es posarà en contacte amb ells i quedaran en una hora i en un lloc: cafeteria, hotel, casa particular o bé via telemàtica. 

Durant aquestes presentacions, que tenen entre 30 i 45 minuts de durada, és presenten les línies programàtiques més generals de la nova temporada. Es tracta d’una explicació personalitzada, on tothom pot fer preguntes, descobrir què s’adapta més als interessos dels que han sol·licitat la presentació, proposar espectacles per a futures programacions i marcar aquells espectacles de la nova programació que segur no ens hem de perdre, segons ha subratllat Albert Robert. 

Carmelo Gomez, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, Àurea Màrquez, Georgina Latre, Clara Peya, Quimet Pla o El Sevilla, alguns noms propis de la nova cartellera del Teatre de Lloret. La programació i els abonaments ja estan a la venda a la pàgina web www.teatredelloretw.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button