CulturaNotícies

El Sevilla arriba al Teatre de Lloret amb la nova temporada teatral 2022. Consulta totes les novetats:

El 29 de gener comença la temporada teatral a Lloret i s’allarga fins al 10 de juny amb l’objectiu de retrobar de nou el públic al teatre.

•Consulta tota la programació de la nova temporada 2022 (gener-juny) del teatre de Lloret i la venda d’entrades:https://www.teatredelloret.cat/ca/programacio

_____________________
Amb l’objectiu de recuperar el públic perdut durant la pandèmia i mostrar que la cultura és segura, el Teatre de Lloret estrena temporada el 29 de gener amb una vintena de noves propostes que inclouen noms destacats de l’escena teatral com Carmelo Gómez, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, Àurea Màrquez, Georgina Latre, Clara Peya, Quimet Pla o El Sevilla, entre d’altres. 

Sota el lema ’10 anys de cultura en moviment’, el Teatre de Lloret vol interpel·lar directament la ciutadania i explicar-los que les arts en viu passen també per Lloret, segons ha dit la directora del Teatre, Amaranta Gibert. I ha afegit que aquestes arts no tenen sentit sense el públic. 

La programació inclou més d’una vintena de propostes de diferents llenguatges artístics: teatre, poesia, música, dansa, clown, humor, teatre familiar… Volem que tothom trobi un espectacle que sigui per a ell, per al seu gust, ha dit el regidor del Teatre, Albert Robert. Totes elles de gran qualitat, ha subratllat Robert. 

La programació es presenta a través de diferents àmbits o línies que han de permetre a l’espectador facilitar la tria i que coincideix amb les diferents propostes d’abonaments: Teatre Jove, Prèmium, Teiatru del Buenu, Per Riure, Familiar i Lloret Espai Off. 

La programació del Teatre de Lloret es complementa amb una oferta d’espectacles a càrrec de companyies de teatre o entitats locals. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button