NotíciesPolítica

PSC i JUNTS es defensen de les acusacions que ERC va fer de tots dos “per la negativa als pressupostos d’un nou Institut-Escola a Lloret”

Per començar i posar-se en situació del titular d’aquesta publicació, caldria rescatar l’acusació que des d’ERC es va fer dimarts passat, que deia: Albert Ferrández: “No hem tingut abans una nova Escola a Lloret per la negativa de ‘Junts’ i PSC als pressupostos”.

A continuació, compartim les defensas tant del PSC com de JUNTS, adjuntant els seus comunicats:

El PSC prepara una Iniciativa Parlamentària per aconseguir un nou centre educatiu a Lloret de Mar. El primer secretari del Partit Socialista de Catalunya, Salvador Illa, ha anunciat un acord amb Esquerra Republicana per aprovar els pressupostos de la Generalitat. Malauradament, els comptes no han inclòs la partida que, des del PSC, es va demanar per iniciar el projecte d’un nou Institut-Escola a Lloret de Mar. És per aquest motiu que, properament, el Partit Socialista de Catalunya presentarà una iniciativa parlamentaria on demanarà una inversió immediata que permeti fer realitat un nou centre educatiu.

En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia de Lloret pels socialistes, Adrià Lamelas, ha comentat que “és una mala noticia per tots els lloretencs i lloretenques, però estem segurs que, en breu, es podrà anunciar l’arribada d’un centre. La nostra comunitat educativa se’l mereix i el necessita i la nostra obligació passa per no deixar d’insistir i treballar fins que veiem l’inici d’aquestes obres”.

JUNTS: En relació a les desafortunades declaracions del regidor d’educació de l’Ajuntament de LLoret i candiat a l’alcaldia, Albert Ferràndez, amb la situació dels centres educatius, la diputada Maria Antonia Batlle i des de Junts per Cat volen deixar clar que:

“Des de la primera reunió en que Junts per Cat ens vam asseure a negociar amb ERC, ja al mes de Novembre del 2022, els pressupostos, s’ha demanat per part de l’equip negociador que ens passessin la informació sobre quines eren les inversions territorialitzades i encara no les hem rebut, per tant, no hem pogut arribar a negociar al respecte. Nosaltres hem anat recollint totes les demandes territorials i tenim dins de la comarca de la Selva la demanda educativa de Lloret de Mar. Si els pressupostos no s’acaben aprovant amb el vot afirmatiu de Junts per Catalunya està molt clar que nosaltres farem esmenes per demanar tot el que creiem que el país necessita i per tant, aquest tema hi serà, com no pot ser d’altre manera”.

Maria Antonia Batlle diputada Junts x Cat

One Comment

  1. Salvador Ylla, el carcelero que metió en arresto domiciliario a millones de personas y niños, siendo adulado por su pelota en Lloret.

    Salvador, ponme en las listas !!!!!

    que quiero ser alguien en Lloret. Haré lo que me pida el partido, de verdad, que a su vez será la herramienta del globalismo.

    Mientras los jefes de los partidos impongan quien encabeza las listas, y no el pueblo, no habrá democracia nunca.

    Seguiremos viendo colas en el Ayuntamiento, multas por doquier, farolas que nos vigilan y ineptos que no saben gestionar nada, dirigiendo la mayor empresa de Lloret: El Ayuntamiento

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button