EducacióNotícies

Albert Ferrández: “No hem tingut abans una nova Escola a Lloret per la negativa de ‘Junts’ als pressupostos”

Feia uns dies ens despertàvem amb el comunicat d’InterAFA de Lloret que titulaven “La tensió a les aules dels centres educatius de Lloret de Mar és màxima”.

Amb un escrit realitzat pel seu secretari Toni Lozano, que ha donat la volta per tots els diaris provincials, amb un objectiu clar: pregar per un nou centre educatiu a Lloret de Mar per la falta d’espai als centres actuals.

Avui, dilluns 30 de gener, Albert Ferrández, candidat a l’alcaldia per ERC i actual regidor d’educació a la vila, ha sortit a la defensa de la feina feta i deixar clar pel que la seva regidoria ha lluitat. En veure’s afectat per aquest escrit per part d’InterAFA, i tot el que s’està  parlant paral·lelament al respecte, Ferrández ha enviat un comunicat que porta molt bones notícies i que compartim amb els nostres lectors:

“Els darrers dies/hores segurament haureu vist a les xarxes socials i premsa diferents notícies sobre l’educació del nostre municipi. Fa 3 anys que tinc l’honor de servir els lloretencs i les lloretenques des del govern, ocupant la regidoria d’educació. Des d’aleshores hem aconseguit, entre d’altres reptes educatius: Consolidar l’INS Sant Quirze, municipalitzar la Llar d’infants Els Pops, fer realitat la tant reivindicada Escola d’Hostaleria de Lloret de Ma i noves modalitats de Batxillerat i de graus bàsics. I ara, després de molt d’esforç, constància i treball, estem a punt d’anunciar una mesura molt reclamada per tots i totes per tal de poder ampliar l’oferta de places públiques al nostre municipi. Si no ho hem pogut anunciar abans només és per la negativa de JUNTS als pressupostos de la Generalitat i pel retard del PSC en assolir un pacte. Nosaltres, des del govern del municipi, podem dir amb el cap ben alt tot el que hem fet, i estem fent, per millorar el sistema educatiu a Lloret. Els que aquests dies fan noticies a xarxes i diaris no sabem si poden fer el mateix…”

Albert Ferrández (Regidor d’Educació a Lloret de Mar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button