NotíciesPolítica

El PSC de Lloret aposta per la creació d’una nova llar d’infants municipal a la vila i la gratuïtat de tota l’etapa 0-3

El candidat socialista, Adrià Lamelas, ha explicat que, quan assumeixi l’alcaldia de Lloret de Mar, ampliarà les places de les llars d’infants municipals per poder oferir l’etapa d’infantil 0 al municipi

Lloret de Mar compta amb dues llars d’infants municipals que, actualment, no ofereixen l’etapa d’infantil 0. Una etapa que cada vegada és més necessària al municipi i que suposa un gran esforç econòmic per a totes aquelles famílies que necessiten deixar els seus nadons en un centre privat mentre treballen.

“Ara mateix són moltes les famílies que han de fer front a una gran despesa en llars d’infants privades per poder deixar-hi el seu nadó mentre treballen i no ho fan per gust, sinó per necessitat. El nostre govern no permetrà que una família dubti sobre tenir o no tenir un fill pel fet de no poder pagar una llar d’infants privada per a nadons de menys d’un any”, ha explicat Lamelas.

El projecte socialista, que també recull la creació d’una Escola d’Arts Escèniques amb una seu a l’Institut Escola de Fenals i una altra al Teatre de Lloret, obrir els patis dels centres de primària i treballar per acollir més i millors cicles formatius, considera que ampliar les places d’ambdues llars municipals i aconseguir-ne una de novaper poder oferir la totalitat de l’etapa de 0-3 anys de forma gratuïta ha de ser una prioritat per al seu equip de govern.

“Volem que tots els veïns de Lloret puguin crear el seu propi projecte de vida i la nostra obligació és i serà donar totes les facilitats que siguin necessàries per fer-ho possible perquè només així aconseguirem el Lloret que ens mereixem”.

Adrià Lamelas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button