ComerçosNotícies

Veu la llum el nou projecte de la família Can Bolet: Animal Sports World

Fa uns mesos us vam anunciar de la mà dels seus propietaris, el tancament de l’emblemàtic restaurant lloretenc, Can Bolet. En la mateixa entrevista a la seva propietària, la Vanessa Agustí Rasclosa, que alhora ens avançava que després de cloure l’etapa de restauradors, ja estaven pensant a engegar un nou projecte que pogués compatibilitzar amb la vida familiar, ja que aquest va ser el motiu principal per no continuar, ella i el seu home, amb el negoci.

Nou projecte

Ara ja podem saber de primera mà en què consisteix aquest nou somni empresarial de la parella de Lloret, i per saber més, ells mateixos, la Vanessa i l’Ismael ens desvelen l’eslògan de la marca “Animal Sports World” (ASW) que han creat:

“Vam idear l’eslògan que ens identifica “Treu el teu animal interior” perquè creiem que defineix perfectament en una frase la marca, i pot motivar a molts esportistes a l’hora de fer el seu esport preferit”.

Afegeixen que “La idea de crear Animal Sports World va sorgir després de tancar el restaurant (a mitjans del passat mes de gener), sent el resultat d’una conversa familiar en la qual ens plantejàvem el nostre futur professional”.

Animal Sports World: Inicialment, es tracta d’una botiga de roba per internet que de moment arriba a tota Espanya i Portugal. Els enviaments a Lloret són gratuïts i a més ofereixen un servei únic molt pràctic: si alguna persona de Lloret o la seva rodalia vol emprovar-se els productes abans de comprar-los, poden contactar per xarxes socials o per telèfon (665559545) i els hi porten a casa sense cap cost ni compromís.

“La nostra intenció va ser fer alguna cosa que ens motivés i estigués basada en les nostres aficions principals; l’esport en general i la roba d’esport, i l’altra, la natura i els seus animals” diuen la Vanessa i l’Ismael, i amb aquest pensament va sorgir la idea de crear una marca de roba esportiva combinant aquests tres conceptes, esport/roba/natura.

Algunes mostres de l’originalitat del producte

El primer esbós: va sorgir una samarreta amb un esportista i un animal que identifica aquell esport. Posteriorment, hi van afegir un paisatge per fer-ho més atractiu. A més, cada peça va acompanyada d’una frase motivacional a la part de l’esquena.

Per què en anglès?
El fet que tot sigui en anglès és principalment per poder vendre millor el producte a altres països. La marca vol donar visibilitat al nostre entorn i la nostra fauna ajudant a conscienciar de la importància que té la seva preservació.

Els nostres paisatges a les samarretes:
Dos dels dissenys de samarreta són de la Costa Brava, un del camí de ronda de Lloret al qual es mostra l’esportita Àngel Mullera corrent amb un pastor alemany, i un de la via ferrada de Cala del Molí, on la imatge ha estat cedida per l’empresa de Lloret Experencies Costa Brava, amics de la parella.

Marca Solidària i sostenible:
“Hem decidit aportar el 3% dels beneficis per causes solidàries amb el món animal i el medi ambient, a més de ser sostenibles fabricant tots els productes al nostre territori, de moment ho fem tot al Maresme. Tots els embalatges són reciclats o reciclables i estem treballant amb els fabricants de la roba per aconseguir que tots els materials emprats siguin reciclats. Ens va costar trobar al fabricant perquè volíem que els productes fossin de molt bona qualitat. Vàrem començar des de zero, era un món totalment nou per a nosaltres i hem passat cinc mesos intensos aprenent a dissenyar, buscant fabricants i proveïdors, protegint la marca, creant el web i les xarxes i moltes altres coses que han calgut per arribar a sortir al mercat”.

Ara la idea és veure quina reacció genera en el públic en general, i si és bona, ampliar els productes i fer més dissenys per a totes les edats i per a altres tipus d’esports. Al primer catàleg podreu trobar articles per adults i per a nens i nenes a partir d’1,55 m.

La parella està molt contenta amb el que han fet i esperen que sigui el principi d’un llarg camí que han creat amb moltes ganes i il·lusió.

Contacte

El web és www.animalsports.world, i estan presents a Instagram, Facebook i TikTok. Telèfon: 665559545. Seguiu-los per veure créixer el projecte!

Molta sort família!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button