CulturaNotícies

El Lloret Film Office participa al festival Terres Check-in 

El Lloret Film Office, entitat que depèn de Lloret Turisme i que es va crear l’any 2006, va rebre ahir a Lloret de Mar una delegació de participants del festival Terres CHECK-IN que es va celebrar ahir a Barcelona. Es tracta de periodistes, cineastes i altres professionals de l’àmbit de l’audiovisual i l’universitari.

Terres Check-in és una iniciativa conjunta de les Fundacions Jordi Comas Matamala, Climent Guitart, CETT i l’entitat Terres, especialitzada en el món de l’audiovisual aplicat a l’“hospitality”. L’objectiu d’aquest esdeveniment és convertir-se en el referent mundial en l’àmbit audiovisual com a eina de màrqueting de les organitzacions que formen la industria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. El festival va arrencar ahir amb una vessant formativa i professional i un lliurament de guardons a les millors propostes audiovisuals del sector turístic. Els guardonats han estat: pel bloc de“Late Ckeck-Out”, or per a Future Looks Bright-Anemos Luxury Grand Resort (Grècia) i plata per a Yours personally-Makweti Safari Lodge (Sud-àfrica); pel bloc Fast Check-In, or per a Casa Batlló 10 experience arrives (Catalunya) i plata per a Grand Tour of Catalonia (Catalunya) i a la darrera categoria de Social Check-in, or per a Ecolodges Japan in Yukuguni (Japó) i plata per a Ceci n’est pas un avion, d’Aviation sans frontieres (França). També es varen donar uns reconeixement a Mirador Torre Glòries com “Destinació Barcelona” i a “Can Buch” com a amfitrions turístics.

Al parlament de tancament l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va expressar la seva satisfacció que “Lloret de Mar hagi estat escollida com a seu pel festival Check-in 2023”. I ha recordat que el Lloret Film Office “l’any passat va fer 15 anys des de la seva creació”.

Els participants que han assistit a la jornada de descoberta i de promoció territorial de Catalunya com a plataforma de rodatges, han pogut conèixer de primera mà quin és el funcionament del Lloret Film Office així com diverses localitzacions del municipi com són els Jardins de Santa Clotilde, que surt a diferents escenes de la sèrie d’HBO “House of the Dragon” estrenada el passat 22 d’agost o “Uncharted” de Sony Productions, estrenada també aquest any i que va escollir Cala Boadella com un dels seus escenaris. En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “anualment Lloret de Mar acull una trentena de produccions audiovisuals que esdevenen una estratègica promoció de la destinació, tal i com hem pogut copsar aquests dies amb l’estrena de “House of the Dragon” i la important difusió en mitjans nacionals i internacionals que ha donat als Jardins de Santa Clotilde”.

Després de la visita als Jardins de Santa Clotilde es va realitzar una presentació conjunta entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Lloret Film Office, a l’hotel Guitart Rosa, per mostrar el potencial de les comarques gironines i de Lloret de Mar com a seu de rodatges. Demà Tortosa serà la ciutat que clourà aquesta primera edició del festival Terres Check-in.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button