ActivitatsNotícies

El Lloret Drone Festival es converteix en el primer festival internacional de drons de l’Estat Espanyol

Del 29 al 31 de juliol 100 drons tornaran a oferir els seus espectacles de gran format sobre la badia de Lloret. Cadascun dels dies es podrà veure un espectacle diferent a càrrec de 3 prestigioses empreses.

El Lloret Drone Festival, que va celebrar l’any passat la seva primera edició, dona enguany el salt internacional i es converteix en el primer festival d’aquestes característiques a l’Estat Espanyol. Els divendres de juliol i agost del passat estiu la ciutadania i els visitants de Lloret de Mar varen poder gaudir d’aquesta original i singular proposta que combina art i tecnologia amb un espectacle dissenyat i inspirat en el passat mariner de la vila.
El Lloret Drone Festival se celebra aquest any del 29 al 31 de juliol, a les 22.30h, a la platja de Lloret amb el següents espectacles i empreses:


• Dia 29 de juliol. Celestial, Regne Unit. Aquest passat gener han organitzat un espectacle de drons al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i també varen organitzar la Premiere League del Manchester City.
• Dia 30 de juliol. Flock Drone Art, Catalunya. Va ser guardonada el 2021 per la prestigiosa UGCS, líder del sector mundial en desenvolupament de software de planificació i control de drons, amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drons, per l’espectacle que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.
• Dia 31 de juliol. Umiles, Madrid, Espanya. Organitzadors del show amb 100 drons per la Marca Sport Weekend (juny 2022).

El públic podrà compartir els seus vídeos i fotografies a les xarxes socials fent servir l’etiqueta #LloretDroneFestival. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, “L’any passat vàrem presentar un espectacle que ja va ser revolucionari i pioner a l’estat espanyol amb aquests 100 dispositius volant de manera simultània i en eixam, amb la complexitat tecnològica que això comporta. Enguany se suma l’atractiu de donar-li el format internacional, i incorporant algunes de les millors empreses del sector a Europa, que segur donaran més espectacularitat als espectacles. D’altra banda aquesta és clarament una aposta valenta per realitzar un esdeveniment amb un marcat caràcter tecnològic, que pel seu gran atractiu té un important impacte econòmic a la població, i posiciona la marca “Lloret de Mar” dins el segment d’esdeveniments singulars, sostenibles, i amb gran valor afegit ”.


El festival, impulsat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, compta novament amb l’empresa catalana Flock Drone Art, per la organització, coordinació i execució tècnica de tots els espectacles.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button