NotíciesSuccessos

El jutjat renova el secret de sumari del crim dels Pinars a Lloret de Mar 

Segueix la incertesa respecte la mort de tres membres de la família russa Protosenya a Lloret de Mar (Selva) el passat 19 d’abril després que el jutjat de Blanes ha decidit renovar el secret de sumari segons ha informat El Punt Avui.

Els fets van tenir lloc en una casa del carrer Aiguablava de la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva). La inspecció de l’escena del crim confirmaria les primeres sospites, que l’home de 55 anys va matar la dona de 53 i la filla de 16 i, després, es va suïcidar penjant-se d’una barana al jardí de la casa.

La investigació treballava per trobar una explicació a l’assassinat on Sergey, format com enginyer i economista a Moscou, havia amassat una fortuna de 400 milions d’euros. Actualment estava vinculat a l’empresa distribuïdora de gas Novatek i, curiosament, pocs dies després es va produir un segon crim molt semblant a Rússia on un home també vinculat amb el gas, hauria matat a la seva dona i filla per posteriorment suïcidar-se.

El cap dels Mossos a les comarques gironines descarta que, en aquest punt, hagi sortit cap indici que apunti a una altra hipòtesi o línia d’investigació. “Ara estem centrats en resoldre això, ja veurem si surt alguna altra línia”, ha apuntat. El comissari creu que la sospita de vincles amb la màfia russa són “especulacions” que no estan apuntalades amb les proves recopilades fins al moment. “Nosaltres ens centrem en el que trobem, i els investigadors expliquen que això és el que hi ha al domicili”, explicava durant el Dia de les Esquadres el 21 d’abril.

One Comment

  1. Jajajaja son solo especulaciones se pusieron de acuerdo unas cuantas familias rusas para hacer lo mismo. Los que conocían, aun que sea de vista sabe que el marido no haría eso pero bueno hay que centrarse solo en lo que encuentran 👏🏼👏🏼👏🏼🤣🤣

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button