CulturaNotícies

El Festival Lloret Negre tanca la seva sèptima edició amb rècord de visitants

Aquest cap de setmana, Lloret de Mar ha estat l’escenari de la setena edició del Festival Lloret Negre, que ha tancat amb un rècord de visitants. La localitat ha vist com diferents punts emblemàtics es convertien en espais de trobada per als amants del gènere negre, amb una programació que ha captivat un públic molt variat.

El festival ha tingut lloc en diverses ubicacions destacades de Lloret de Mar, com la seu central a l’Hotel Roger de Flor, l’Àtics Restaurant i la discoteca Hollywood. Aquests escenaris han estat testimonis de la gran acollida per part dels assistents, oferint una àmplia gamma d’experiències.

Entre les activitats destacades, els visitants han pogut gaudir de taules rodones amb ponents de renom i una improvisació teatral a l’Hotel Roger de Flor, que ha estat un dels moments àlgids del festival. Aquestes activitats, juntament amb una variada programació, han fet que el públic valorés molt positivament l’edició d’enguany.

L’ambient ha estat inigualable, amb una afluència de públic que no ha dubtat en tornar a futures edicions del Lloret Negre. Aquest èxit de participació consolida el festival com una cita imprescindible per als amants del gènere negre, i reafirma la seva importància en el panorama cultural de la localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button