El PobleNotícies

El Conseller de Territori, Juli Fernàndez, i el Secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, visiten l’Ajuntament de Lloret

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha visitat avui Lloret per reunir-se amb l’alcalde i diferents regidors i regidores de l’equip de govern acompanyat del Secretari de Mobilitat, Marc Sanglas.

Aquesta reunió s’ha celebrat a petició de l’equip de govern que havia sol·licitat una reunió amb el nou Conseller i així poder tractar diferents temes de Mobilitat on, en paraules de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “hem tractat, entre d’altres temes, millores en l’accés al municipi”.

El mes de maig l’Ajuntament de Lloret de Mar va aprovar una moció que demanava al Govern de la Generalitat i la resta d’institucions del país la millora de les infraestructures de comunicació del municipi.

La moció reiterava la necessitat d’executar la ronda de la Costa Brava, mitjançant la prolongació de la C32 fins el municipi de Lloret de Mar, en el seu format de 2+1 carrils, fins la confluència amb la C63, i la execució de la variant compromesa pel departament de Territori de la Generalitat de Catalunya l’any 2016, que des de la C63, enllacés amb la GI680 Lloret-Tossa, a l’alçada de Canyelles i Coll de Llop.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

3 Comentaris

  1. Quin desastre serà per el poble, ficar més cotxes al poble és el pitjor que és pot fer i no aprofitar i fer un canvi de mobilitat d’una vegada… No aprenem !!!

    1. Adoramos la libertad de expresión, pero no las faltas de respeto. Si no te gusta una noticia informativa de lo que ha pasado y hablado en Lloret durante este acto, opina o desliza, pero el respeto es sagrado. Deja trabajar a la gente. Y te aseguro que soy totalmente parcial y apolítico. Puedo escribir de un acto de la Cup como de Vox, bueno o malo, según hayan actuado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button