EsportsNotícies

El centre d’escalada del lloretenc Aitor Clua, organitza el Campionat de Catalunya d’escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya. La FEEC és una federació centenària que aglutina diferents activitats culturals, socials i esportives relacionades amb la muntanya.


Es el cas de l’esdeveniment que arriba a La Selva aquest cap de setmana (14 i 15 de Maig) a la Sala d’escalada indoor Golem Blanes, el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat.


Parlem amb el lloretenc Aitor Clua (un dels gerents del Rocòdrom Golem Blanes) del Campionat que organitzen conjuntament amb la Federació (FEEC).

“Molt contents de rebre aquest esdeveniment on participaran més de 150 competidors del màxim nivell, de tot el territori i de totes les categories. Sub16, Sub18, Absolut i Paraclimbing en totes les seves categories”.

Aitor Clua

Quan li preguntem de com es podrà seguir l’acte, l’Aitor ens comenta que la competició serà narrada en directe i en streaming a la plataforma 👉🏻https://www.esportplus.tv/home i també manifesta que la sala seguirà oberta al escalador amateur i al públic que vulgui disfrutar de l’espectacle. I que només quedarà restringida l’escalada a la zona de competició on els “route setters” (equipadors) hauran preparat les vies especialment per l’ocasió, vies de molta dificultat on els escaladors hauran de intentar fer el “top” sense caure i en un sol intent.

Amb aquesta propera competició els encarregats del rocòdrom quedan molt contents, veient que aquest esport (escalada) cada cop té més adeptes.

I comparteixen amb nosaltres i els nostres lectors, la pàgina oficial de la FEEC, per conèixer més a fons aquest esport i aquesta jornada 👉🏻 web FEEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button