AgendaEl Poble

El 26 d’agost tornen les festes del barri de Fenals i Santa Clotilde!

Les festes dels barris de Fenals i Santa Clotilde ja escalfen motors!, aquest any torna amb més força que mai, les festes seran el 26 i 27 d’agost i començaran amb una gimcana a les 9:30 h al matí del divendres 26, aquí teniu el cartell amb tots els seus actes:


Aquest any l’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde, com molts altres barris de la nostra vila, recupera, després de la pandèmia les seves festes.
S’han incorporat noves activitats i mantingut d’altres. Tindrem com cada any la Botifarrada Solidària, enguany per l’Esclerosi Múltiple, amb sorteig de paneres Km 0 i altres lots.
La novetat d’enguany és dissabte 27, “VINIL LOVERS FENALS”, amb actuació de diversos DJ’s a Punta Garbí. Aquest dia, disposarem d’un PUNT LILA, amb el suport de la Regidoria d’Igualtat.
I com no pot faltar, tindrem l’espectacle pirotècnic amb Pirotècnia GERMANS CABALLER, amb una zona habilitada perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l’espectacle. Aquest espectacle serà retransmès per les plataformes digitals de @fiteltelevision, amb el suport de Fitel Network, l’operador de fibra a la nostra població.
Les instal·lacions de l’IE Lloret, obriran les portes, per la Gimcana i el Campionat de Futbol, en el marc dels Patis Oberts.
Bones Festes a tots i totes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button