NotíciesSuccessos

Dos detinguts a Lloret de Mar per negar-se a pagar una multa i mossegar un agent

La tarda de divendres passat es va veure alterada al carrer Torrentó de Lloret de Mar a l’alçada de la llar del jubilats, poc abans de tocar les sis de tarda. 

Es van detenir dues persones al lloc,  detingudes per atemptat a agents de l’autoritat, desobediència i resistència i lesions a un dels agents. Es tractava d’un vehicle amb matrícula francesa estacionat en càrrega i descàrrega al carrer nomenat anteriorment i durant un temps considerable i no permès.  Els agents van multar a aquest vehicle i els dos ocupants no volien pagar la sanció i desobeint a les autoritats volien marxar del lloc.

Es varen ficar dins del turisme i no volien sortir, on ja començava a pujar el to de la conversa i la passatgera que estava a la part trasera i davant la negativa de sortir de l’automòbil, l’agent que es disposava a treure-la va rebre una mossegada al braç, amb la necesitat d’anar a l’hospital. Finalment els dos francesos van quedar detinguts i emmanillats i van ser traslladats a les dependències policials i el vehicle va ser traslladat al dipósit municipal. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button