NotíciesSuccessos

Dol, dolor i tristesa a Lloret de Mar

Una trista noticia ha sorprés avui a Lloret amb la mort de dues veïnes de Lloret en un accident de globus aerostàtic a Turquia.

A conseqüència del tràgic accident succeït avui dimarts, L’Ajuntament convoca avui un minut de silenci a les 20h, a la Plaça de la Vila. Es decreten tres dies de dol municipal (del 18 al 20 d’octubre) en solidaritat a les víctimes i familiars d’aquest tràgic accident, i se suspenen tots els actes públics organitzats per l’Ajuntament.

A les 17:00h d’avui mateix ha comparegut la Consellera d’Acció Exterior i de la Unió Europea (Sra. Meritxell Serret) i l’Alcalde de Lloret a la Plaça de la Vila en relació al tràgic accident d’aquest matí a Turquia en el qual han perdut la vida dues veines de Lloret de Mar.

Aquest Consistori vol expressar el condol a les families de les víctimes, a qui es vol expressar també la solidaritat del poble de Lloret de Mar i oferir-los el suport de l’ajuntament en tot el que necessitin.

Des de Lloret Gaceta enviem el nostre més sentit condol a familiars i amics de les nostres estimades veïnes de Lloret de Mar.

One Comment

  1. El meu mes sentit condol per lá tragedia succeida a un gran i bon grup damigues daqui Lloret que van marxar ilusionades de viatge cap a Turquía i que tingues que ser aixi, es molt dur!!. Les dues amigues que hens han deixat ens deixen un buit Molt gran i doloros i acompanyo en el sentiment a les families i amics i tambe a tot Lloret, ja que afecta a tot el poble. El meu suport sentin tho moltissim!!!. Atentament us saluda. Dolça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button