NotíciesSuccessos

Diverses baralles, un rescat a les roques i una apagada, marquen les incidències d’aquest cap de setmana a Lloret de Mar

Vídeo resum de les incidències d’aquest cap de setmana a Lloret:

Baralla a l’Avinguda Vidreres; Divendres 17 de Maig (13:25h)

A l’alçada del número 45 de l’Avinguda Vidreres a Lloret de Mar, es va produir una baralla entre dues persones. Segons els testimonis, la disputa va començar quan un vianant va creuar pel pas de vianants i un vehicle no es va aturar per cedir-li el pas. El vianant va reaccionar donant una patada al vehicle, fet que va provocar que el conductor parés uns metres més endavant i baixés del cotxe. Això va desembocar en una baralla entre ambdues parts. Els ciutadans presents van avisar a la policia local, que va traspassar el servei als Mossos d’Esquadra. Quan la patrulla de Mossos va arribar, van constatar que no hi havia cap incident en curs, retirant-se del lloc poc després. No hi va haver ferits en el succés, quedant tot en una situació sense cap denúncia.

Baralla a la Plaça Lluís Companys; Divendres 17 de Maig (16:38h):

La Policia Local va ser alertada per Mossos d’Esquadra d’una baralla en via pública a la
Plaça Lluís Companys. A l’arribar, van trobar dues parts implicades, una de les quals portava un tornavís amb el qual va agredir l’altra part, causant-li lesions a la mà. La Policia Local va avisar immediatament una dotació del SEM, que va fer una assistència mèdica. Els Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció de l’agressor per un presumpte delicte de lesions.


Rescat a la Cala Sa Boadella; Diumenge 20 de maig (17:55h):

A les 17:55h una persona que estava a l’aigua va patir una marejada i va requerir assistència. Es van activar tres dotacions de bombers, que en arribar van trobar la persona ja fora de l’aigua pels seus propis mitjans i conscient, però havia pujat a unes roques de la zona (Cala Sa Boadella) i això va dificultar l’assistència sanitària. Els bombers van realitzar una primera assistència, prenent les constants vitals, i van alertar el SEM, que es va fer càrrec del ferit posteriorment. Segons els testimonis, és un turista visiblement perjudicat per l’alcohol o altres substàncies.

Apagada al Carrer Josep Maria Sert; Diumenge 20 de maig (22:15h):

Els veïns del carrer Josep Maria Sert, darrere de l’Hotel Samba, van observar una apagada total del carrer. Tot sembla indicar que va ser una incidència tècnica sense rellevància, però els veïns es van mostrar preocupats per la manca d’il·luminació a aquelles hores de la nit, també per raons de seguretat.

4 Comentaris

  1. Gran feina com sempre dels equips d’intervenció de la Generalitar. Tot i això, cal destacar la magnífica feina que ha fet Protecció Civil de l’Ajuntament de lloret. És pot veure a la imstge que com sovint passa, el primer que arribar es el rescatador de proteccio civil de lloret de mar. Un equip d’intervenció en emergències que tot i ser l’únic municipal de tot Catalunya, està a punt de desaparèixer.

  2. Un altre rescat de protecció civil de lloret. Gran intervenció del noi de protecció civil, que tot i mo ser dels serveis d’intervenció de la Generalitar es un membre del cos d’intervenció en emergències municipal cal dir que lloret és l’únic municipi de tot Catalunya que te un equip propi de salvament i rescat. Llàstima que aquest està a punt de desaparèixer,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button