ActivitatsNotícies

Divendres 8 de juliol a la Piscina Municipal de Lloret: Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

La campanya del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és una acció de sensibilització social i solidaritat amb les 55.000 persones que tenen Esclerosi Múltiple a Espanya. El Mulla’t, iniciat a Espanya per la Fundació d’Esclerosi Múltiple el 1994, és un acte de participació ciutadana i captació de recursos amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i l’atenció de les persones amb EM i donar suport a la  investigació de l’Esclerosi Múltiple al nostre país.

Un dels objectius del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és aconseguir batre el rècord dels metres nedats a les piscines de tot Catalunya. Aconseguir aquest objectiu gràcies als Municipis que s’adhereixen a la campanya cedint les piscines, on al final del dia, reconten tots els metres nedats i les persones que han participat a la campanya.

A Lloret de Mar la data escollida será demà, 8 de juliol, per a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. On es demana a tothom que nedi el màxim de metres possibles on al centre esportiu donaran una invitació per cada 1.000 metres nedats (es pot escollir entre pista de pádel gratis o entrada a la piscina). També es farà un salt conjunt a l’aigua, a les dotze del migdia, a la piscina municipal. A més a més el preu de l’entrada será  reduïta amb un preu de 3€, que aniran íntegres a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button