CulturaNotícies

Divendres 24N: Taller familiar ‘Ser sociabily mola!’ a Lloret de Mar

Agenda d’activitats

Taller familiar ofert per l’autora del llibre ‘Ser sociabily mola!’ Astrid Rinaldi. A l’activitat, Rinaldi donarà tècniques per assolir habilitats socials i emocionals per millorar la convivència a casa o en comunitat. Ensenyarà què dir, com dir-ho i com actuar en casos en què trobem que ens costa la interacció amb els més propers.

Aquest taller és per a tu si vols descobrir estratègies pràctiques i efectives per enfortir la comunicació, fomentar la bona convivència a casa i desenvolupar un estil educatiu social i emocionalment positiu. Aquest taller és pels teus fills/es si desitges que adquireixin i entrenin habilitats socials i emocionals que els ajudin a regular emocions i relacionar-se de manera simpàtica i afectiva. Dirigit per a famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 10 anys. Cal inscripció prèvia (una inscripció per Família). Reserva la teva plaça aquí.

Cartell

One Comment

  1. Gràcies Lloret Gaceta pel vostre interès en aquest taller que impartiré demà a la Biblioteca de Lloret de Mar. Tots convidats i convidades per viure junts/es una jornada d’aprenentatge social i emocional :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button