ActivitatsNotícies

Diumenge 13M: Presentació de les noves obreres de Lloret al tradicional Aplec dels Perdons

Torna gairebé la normalitat a L’Aplec dels Perdons aquest 2022, després de 2 anys atípics en aquesta festa tan important per ‘a la vila i els vilatans’ de Lloret.

L’Aplec dels perdons se celebra cada any, el segon diumenge de quaresma, a l’ermita de Santa Cristina de Lloret de Mar. Els actes de celebració comencen amb una caminada a peu fins a l’ermita, des de la Plaça de la Vila, amb varies parades, seguit de varies activitats on mai fallen-exeptuant amb pandèmia-les ballades de sardanes i una arrossada popular organitzada pel Xino-Xano. 

Aquest 2022, el 13 de Març l’Obreria de Santa Cristina ha preparat un diumenge carregat d’actes per aquest APLEC DELS PERDONS:

-A les 9, sortida de la Plaça de la Vila, tot xino-xano cap a L’APLEC, passant pel nou camí de ronda

• Esmorzar sobre la penya de SA ILLA DES BOT

• Visita als JARDINS DE SANTA CLOTILDE

-A LES 12, MISSA, amb el relleu de les Obreres i Obrers.

• Veneració de Sa Relíquia i cant dels Goigs de Santa Cristina amb el Cor Alba de Prima.

-Doble audició: A les 13h i a les 16h AUDICIÓ DE SARDANES a càrrec de la COBLA PRINCIPAL D’OLOT; a les 13h a la plaça del pi, i a la tarda adavant l’ermita. 

-Després de les sardanes del matí, hi haurà la tradicional arrossada popular, organitzada per la Penya XINO-XANO que enguany fa 37 ANYS que participa a la festa. (Els tiquets pel dinar podreu recollir-los a: EL PUNTET i a la BARBERIA REGUANT al C/ Migdia, nº56, fins el divendres 11) PREU TIQUET: Dinar d’amanida, arròs i postres: 5€ tot inclòs.

De les activitats del matí destaquem la MISSA de les 12:00h on es produirà  el relleu de les Obreres. Mar Portavella, Mariona Gisbert, Anna Comas i Maria Mayorga (Obreres 2021) donaran el relleu a les noves Obreres 2022, la CRISTINA BATLLE I LLOVERAS, MARIA MELET I OBACH, GEMMA CARBONELL I MAS, MARINA URPÍ I AGUSTÍ, que aquest diumenge iniciaran el seu mandat a l’Aplec dels Perdons, on els espera un any de compromisos per a l’Obreria de Santa Cristina en diferents esdeveniments a la població.

La de diumenge serà una festa tradicional, el més semblant al que es va celebrar abans de que comencés la pandèmia. On cal recordar que l’any passat no hi va haver arrossada popular ni sardanes.

FOTOS: JORDI TRIADO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button