ColumnesJuan VelascoNotícies

Dissabte 26M: Trobada d’Urban Sketchers al Cementiri de Lloret

Els Urban Sketchers són una comunitat de dibuixants, tant professionals com aficionats, que fomenta la pràctica del dibuix in situ, on el proper 26 de març demostraran el seu art amb aquesta Trobada d’Scketchers especial en un indret tan especial com es el Cementiri modernista de Lloret  de Mar, serà de 10 a 13.30h i les places son limitades.

Inscripcions a cultura@lloret.cat

Activitat recomanada pel columnista de Lloret Gaceta i artista Urban Sketcher lloretenc, en Juan Velasco


Nascut a Sevilla el 1964, Juan Velasco va arribar molt jove a Lloret de Mar amb 21 anys al 1985, on la població li va robar el cor i 36 anys després, Lloret l’ha fet el seu fill adoptiu.

La seva passió és sens dubte l’art i tot el que l’envolta, formant-se a l’Escola Municipal d’Art de Centre Cultural la Mercè de Girona, on va obtenir el diploma al 2015. Com a col·laborador de Lloret Gaceta, compartirà amb tots els lectors el seu art.

Juan ha aconseguit amb les seves obres el més difícil de tot artista: tenir un estil propi.  Dominant diverses tècniques en pintura, s’ha especialitzat en pintar en viu i directe sobre llibreta, conegut com Urban Sketchers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button