ActivitatsNotícies

Dissabte 25N: Arriba un nou SALAT a Lloret, més que un taller fotogràfic

En motiu del Dia internacional de la Pesca i en homenatge a la comunitat de pescadors de Lloret que habitava a la zona, s’ha organitzat una nova edició del SALAT, que arriba a la sisena edició a Lloret de Mar.

En el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana a Lloret, MontPhoto organitza activitats de narrativa fotogràfica. Salat es tracta d’un cicle sortides – tallers fotogràfics en els quals es vol aprofundir a les històries dels carrers i paratges de Lloret de Mar i per la memòria del seus protagonistes per mostrar-ho com alguna cosa més que un escenari turístic. El barri de Venècia, antic barri de pescadors de Lloret, protagonista de la darrera edició de Salat d’aquest 2023.

Quan i on?

Dissabte 25 de novembre es durà a terme la passejada pel barri de Venècia, zona habitada majoritàriament per pescadors i les seves famílies amb indrets tan pintorescos com les cases del carrer Sant Miquel, Es Tint o la taverna Sa Xarxa. Coneixerem que era anar a costura de caganers, qui era la Rosita Mistos i la relació que tenia amb Es Tint i ubicarem in situ el primer camp de futbol que hi ha hagut a Lloret així com el primer escorxador.

Com sempre, el taller es divideix en dos, la passejada fotogràfica del matí (punt de trobada 9h al Passeig Camprodon i Arrieta nº18) on rebrem les explicacions i records dels diferents testimonis i on els participants realitzaran fotos i captaran instantànies seguin les instruccions dels guies acompanyants.

A la tarda (punt de trobada, 16h Centre Cívic del Rieral situat al Carrer de Joan Fuster i Ortells, 12-14), es donarà forma a un nou exemplar de la publicació digital, SALAT. Els participants proposaran i triaran les imatges amb relació a l’indret visitat i a les explicacions i històries narrades pels testimonis.

Reserva la teva plaça

Per més informació i inscripcions fes clic aquí. Per dubtes i/o aclariments: PACO: info@montphoto.com o al telèfon 659549806. Places molt limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button