ActivitatsNotícies

Dissabte 11•M: Taller de daiquiris i tapes al Mercat de Lloret

Nou cicle d’experiències gastronòmiques al Mercat Municipal de Lloret de Mar, amb l’objectiu de posar en valor el talent local, apostant per una banda per dignificar i professionalitzat el sector turístic i per altra per dinamitzar el Mercat Municipal i donar conèixer la seva remodelació.

El dissabte 11 de Març tindrà lloc un taller de daiquiris i tapes a càrrec dels lloretencs, Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona, de la mà d’Amargura Cultura. Per participar al taller cal inscripció prèvia AQUÍ però per assistir com a oient no cal inscripció.

Des de l’organització avisen que atesa la gran demanda d’inscripcions, es prega màxima puntualitat. Una vegada iniciada la sessió, es reserva el dret de cobrir les places que hagin quedat lliures per la NO presentació de la persona inscrita.

EL FUTUR MERCAT MUNICIPAL DE LLORET DE MAR:

Actualment s’està acabant de redactar el projecte executiu de remodelació del nou Mercat Municipal de Lloret, que amb un pressupost de 2,5M € pretén esdevenir un nou atractiu comercial i turístic per la població. Aquest projecte, finançat a través del fons europeus Next Generation, serà un referent en termes de sostenibilitat i digitalització, i es preveu que les obres s’iniciïn al llarg d’aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button