El PobleNotícies

Dilluns 6N: S’inicien les obres del Mercat de Lloret de Mar

Avui s’inicien les obres de remodelació integral del Mercat de Lloret que tenen una durada prevista de 12 mesos i que, en paraules de la regidora de Comerç i Mercats, Cristina Aymerich“Aquest és un projecte estratègic de ciutat, que ens permetrà oferir un mercat modern i adaptat a les noves tendències. El Mercat de Lloret conjugarà varietat i qualitat de producte, sostenibilitat, gastronomia, i activitats diferencials”. El projecte s’ha desenvolupat mitjançant l’obtenció d’un fons europeu Next Generation amb un pressupost de prop de 3M €. 

Les obres comportaran afectacions al trànsit. Per aquest motiu es tallarà l’accés rodat al carrer Sènia del Rabic,  en el tram comprès entre el carrer Oliva  i el carrer Rector Felip i Gibert, mentre durin les obres. Es mantindrà l’accés peatonal existent a l’escola Esteve Carles pel carrer Sènia del Rabic des del carrer Oliva. 

La remodelació d’aquest equipament té com a eix vertebrador la sostenibilitat, l’eficiència energètica, i incorporarà elements tecnològics de digitalització.   

Tanmateix, a l’edifici adjacent, s’estan finalitzant les obres de la nova seu de la Secció de Promoció Econòmica i Comerç, que centralitzarà tots els seus serveis en  únic espai, com explica la regidora de Comerç i Mercats “l’objectiu és millorar l’eficiència dels serveis que s’ofereixen actualment, en un únic espai cèntric, polivalent i adaptat a les necessitats de la ciutadania”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button