ActivitatsNotícies

Dilluns 19D: “WEB 3: L’EVOLUCIÓ D’INTERNET. Com beneficiarà als negocis de Lloret”

Web… tot va començar al 1991, on va assentar-se un Internet en la seva forma més básica, reduida a l’accés a la informació a través de navegadors de només text i només de lectura. L’usuari no podia interactuar amb el contingut de la pàgina web. El proper gran salt en l’evolució d’Internet (web 2.0) es va produir al voltant de l’any 2006 on la xarxa es va començar a basar en comunitats i en serveis d’allotjament centrats en els usuaris que faciliten la interactivitat, la col-laboració i la compartició d’informació. És la Internet del P2P, els blogs, les wikis, les aplicacions… Centralitzada i controlada per organitzacions amb una comunicació multidireccional. 

2022… es dona la benvinguda al Web 3.0, un escenari en què tant els webs com les aplicacions comencen a analitzar informació per mitjà d’aprenentatge automàtic, dades massives i tecnologies de registre descentralitzat. La xarxa no només interpreta amb precisió el que hi introduïm, sinó que entén el que volem transmetre, a través de text, veu o altres mitjans, i ofereix un contingut adaptat als usuaris.

Bé… segurament amb 4 línies d’informació no serà suficient per a una cosa tan important i que marcarà el futur dels negocis i les llars de tot el món.  És per això que l’empresa lloretenca Marmirada, conjuntament amb  Hospitalidad Emprendedora i l’Ajuntament de Lloret organitzen el proper dilluns 19 de desembre a les 10h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret, una xerrada de com la propera gran evolució d’internet pot beneficiar els negocis de Lloret amb aquest acte: “WEB 3: L’EVOLUCIÓ D’INTERNET”

Parlem amb una de les empreses organitzadores, Hospitalidad Emprendedora i ens comenten sobre l’evolució Web 3.0 i la gran oportunitat per començar a entendre com els negocis de Lloret poden posicionar-se i experimentar amb aquesta nova tecnologia per treure ventatge competitiu i enfortir alhora el teixit comercial local, creant relacions guanyadores per tots els actors que hi participen

“Web 3.0 Ens presenta una oportunitat de generar entorns més col·laboratius i transparents que generin valor i empoderin als usuaris i a la comunitat local. Estem davant d’una gran revolució que canviarà la manera com interactuem en el món digital i virtual”. 

Albert Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button