CulturaNotícies

Dijous 7 d’octubre: Presentació a Lloret d’un llibre imprescindible per a tot lector: “La fàbrica de Turistes”

Demà dijous 7 d’octubre, Ramon Aymerich arriba a Lloret de Mar a presentar el llibre “La fàbrica de Turistes” acompanyat d’un interesant debat sobre la temàtica de el llibre on tothom està convidat a les 19:00h a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

Ramon, estarà acompanyat en la seva presentació i debat de tres veïns/es de Lloret molt influents en el món del turisme: 

• Eulàlia Corralero (fundadora de el moviment de les Kellys) 

• Joan Pau Romaní (empresari de l’hostaleria) 

• Lara Torres (regidora de l’Ajuntament)

Acte organitzat per Socialistes per Lloret, presentat per Amaranta Gibert (periodista) On es podrà adquirir el llibre en l’acte amb la col·laboració de la llibreria Can Gallissà.

Qui és Ramon Aymerich?

Des de fa poc, Ramon Aymerich és el redactor en cap de la secció d’Internacional de La Vanguardia, però durant molts anys el vam llegir a les pàgines d’economia. És la intersecció adequada per parlar del turisme a Catalunya, un fenomen en què les transformacions materials i culturals que ha sofert el país estan lligades als vents que bufen des de tots els racons del globus. A La fàbrica de turistes (Raval Edicions) Aymerich ressegueix la història de la turistificació catalana per tal de fer més petita la distància entre allò que creiem que som i allò que som realment, l’única manera de decidir cap a on volem anar. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button