CulturaNotícies

Dijous 30•M: L’escriptora Júdit Sánchez presenta els seus contes a Lloret de Mar

Júdit Sánchez Romero, va néixer a la Vall de Bianya (la Garrotxa) ara fa 40 anys. Va arribar a Lloret-on ara viu- fa un grapat d’anys, on la passió per l’ensenyament i amb els seus estudis la van portar a ser mestra d’infantil a l’escola Àngels Alemany i Boris (Lloret) on actualment treballa i ha estat motivació per l’escriptura d’aquestes obres que ara veuen la llum.

Serà aquest dijous 30 de març la presentació dels seus dos contes: “I jo… Sóc una joguina?” i “I jo… Què puc fer?”. Dues històries narrades a partir de dos casos reals: l’abandonament d’una mascota i la mort d’un ésser estimat.

La presentació serà a les 18:30h a la llibreria Can Gallissà situada a la Plaça París de Lloret de Mar, en un acte presentat per la lloretenca Mónica Cunill Olivas, Doctora en psicologia a la UDG i especialista en el dol.

Sinopsis dels contes:

“I jo… Sóc una joguina?”: Narra la história real de la Nanit. Una cadella que va ser llençada a les escombraries quan només tenia un mes de vida. Planteja als lectors i a les lectores, tant si son infants com adults, si volen ajudar-la. La Nanit els explica quines són les seves necessitats i els deures de la possible familia que l’aculli. Deixa molt clar que… Els gossets NO son joguines!!!

“I jo… Què puc fer?”: Es un recurs ideal per a parlar amb es infants sobre el procés del dol i de la mort. La Sara i la Zoe ens ensenyen, de manera molt tendra i propera, com trobar estratègies davant la inevitable mort d’un ésser estimat.

Per ampliar la informació d’aquest conte, recupera l’entrevista que vam fer des de Lloret Gaceta a la Júdit, on explica a fons aquesta obra tan emotiva. Fes click al següent enllaç 👉🏻aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button