NotíciesSuccessos

Detingut per regentar un taller il·legal de fabricació de joguines a Lloret de Mar

Tal com ens informa el departament de comunicació de l’Ajuntament, ahir dilluns 12 de setembre a les 09:50h, per part de la Unitat de la Policia Administrativa, es fa lliurament de la suspensió de l’activitat al responsable de l’activitat situada al carrer Molí nº7 al barri del Molí a Lloret de Mar. 

Aquesta suspensió de l’activitat, està vinculada al servei realitzat per aquesta policia juntament amb la Policia Local de Lloret de Mar, en data de 1 de setembre en la qual es va detectar un taller il·legal de fabricació de joguines i de falsificació de marques comercials.

Aquest fet va ser informat per part d’un caporal d’aquesta unitat policial al cos nacional de policia els quals, una vegada visualitzat les imatges que s’adjunten a l’expedient administratiu, van iniciar diligències mitjançant els perits de les marques utilitzades en la fabricació i elaboració  dels productes, les seves investigacions i diligencies.

Les diligencies efectuades per la unitat de policia judicial del cos nacional va donar com a resultat diferents denúncies de les marques comercials usades. El pressumpte autor quedava investigat per un delicte contra la propietat industrial i l’operació ha finalitzat amb la detenció del titular de l’activitat il·legal, s’han comissat diners en efectiu i una gran quantitat de material d’imitació de primeres marques de joguines, així com nombrosos articles de marxandatge.


Varies imatges del taller I’ll•legal cedides per la Policia
A partir d’aquest moment, membres del cos de la policia nacional, inicien davant la presència del pressumpte autor registre de tot el material, dintre de les investigacions obertes. La unitat de Policia administrativa i el caporal col·loquen un precinte de suspensió de l’activitat finalitzant la seva actuació i que queda a càrrec de Policia Nacional on encara no està tancada la investigació. 

Destacant que el comerç d’aquests artícles no només és il.legal, sinó que pot constituir també un risc pels menors als quals anirien destinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button