NotíciesSuccessos

Detingut l’autor d’un accident de trànsit a Lloret de Mar en quadruplicar la taxa d’alcohol permesa

A les 00:02 hores d’aquest diumenge, una trucada d’emergència va alertar les autoritats locals quan un vehicle havia col·lisionat per darrere amb un altre a Just Marlès, i que el conductor implicat podria estar sota la influència de begudes alcohòliques.

Dues patrulles de la Policia Local es van desplaçar immediatament al lloc dels fets. En arribar, van realitzar una prova d’alcoholèmia amb l’aparell digital, que va donar un resultat de 0,96 mg/l, superant àmpliament el límit legal. Posteriorment, es van dur a terme proves amb un aparell evidencial, obtenint els següents resultats:

  • A les 00:27 hores, primera prova: 0,96 mg/l
  • A les 00:40 hores, segona prova: 0,91 mg/l

Davant aquests resultats, a les 00:49 hores, la Policia Local va procedir a la detenció del conductor (un jove belga) per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Segons testimonis presents, el conductor es va mostrar agressiu després de l’accident. L’incident va resultar en tres ferits lleus (tres joves de Lloret que viatjaven al turisme perjudicat), que es van traslladar a l’Hospital Comarcal de la Selva per ser atesos de diverses contusions. El vehicle implicat ha estat ingressat al dipòsit municipal a l’espera de les diligències corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button