NotíciesSuccessos

Detingut després d’una llarga fugida d’un control de la Policia Local de Lloret

Tal com ens informa el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Lloret, després de rebre el vídeo d’un lector a redacció de Lloret Gaceta, preocupat per un succés davant de casa, manifesten que sobre les 02:30 hores del diumenge 10 de juliol, un vehicle amb matrícula francesa va fugir d’un control de la Policia Local al passeig Camprodon i Arrieta de Lloret de Mar, després que els agents li donessin l’stop.

El conductor va fugir a gran velocitat per les avigudes principals de la població, posant en perill la integritat física d’almenys quatre vianants amb greu risc d’atropellament, segons els testimonis.

Va circular en sentit contrari per diverses vies fins arribar a la zona nord de la vila, on, per la zona de La Mongoda va patir un accident amb una sortida de via col·lidint amb un arbre. El conductor va continuar la fugida a peu però va ser detingut per efectius de la Policia Local de Lloret de Mar. La detenció és com a presumpte autor de diversos delictes contra la seguretat viària per: conduir sota els efectes de l’alcohol, per circular a una velocitat penalment punible, per la negativa a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol o substàncies estupefaents i per conducció temerària. El detingut va ser traslladat a l’hospital de Blanes, com a ferit lleu, a conseqüència de la fugida i l’accident, on va romandre ingressat unes hores sota custòdia policial. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button