NotíciesSuccessos

Detenen el conductor d’un turisme després d’atropellar intencionadament i deixar en estat crític a un home a Lloret de Mar

Aquesta matinada del dimarts 14 de maig a les 3:08h un cotxe de matrícula francesa, ha atropellat un home de mitjana edat mentre aquest caminava per l’Avinguda Just Marlés de Lloret de Mar a l’alçada del McDonald’s.

Segons els testimonis, l’atropellament intencionat es va iniciar a l’Avinguda Just Marlés, i la víctima va estar al capó del vehicle durant més de 200 metres, mentre circulava a altes velocitats, on finalment es va encastar al carrer Ponent de Lloret contra diversos pivots que van frenar l’automòbil, deixant la víctima inconscient a la via. Segons els mateixos testimonis, l’atropellament va ser intencionat i, de ser així, s’enfrontaria a una condemna per intent d’homicidi si la víctima finalment salva la vida, o d’homicidi intencionat si finalment no aconsegueix recuperar-se de l’estat crític en què es troba.

En una ràpida actuació es van presentar al lloc dues patrulles de la Policia Local de Lloret que van detenir a l’individu que encara estava dins del vehicle després de l’atropellament, ja que va ser retingut per diversos testimonis que van presenciar l’incident tal com es pot veure en el vídeo adjunt.

El mateix va quedar detingut in situ després d’evidenciar símptomes d’embriaguesa segons els testimonis. Durant les properes hores passarà a la disposició judicial, esperant l’evolució de la víctima que determinarà la pena del conductor. Al lloc també es van presentar dos agents dels Mossos d’Esquadra, i també dues dotacions terrestres del SEM; una d’elles va traslladar al ferit crític a l’Hospital Trueta on es troba actualment a la UCI, lluitant per la seva vida.

La Policía Local va realitzar al conductor una primera prova d’alcoholèmia amb etilometre evidencial amb resultat de 0.71 mg/l d’alcohol en aire expirat i una segona prova amb resultat de 0.54 mg/l d’alcohol en aire expirat. La Policia Local va traslladar al detingut al Centre d’Assistència Primària de Lloret per ser curat de petites ferides i a continuació es va traslladar al detingut a les dependències policials on se li va fer una prova en aquest cas, de drogues donant positiu en THC. El turisme va quedar retirat per la grua municipal al dipòsit de Lloret de Mar.

🔴Notícia en desenvolupament; actualitzarem la mateixa a mesura que es vagi rebent la informació de les autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button