NotíciesSuccessos

Detenen dues persones a Lloret per defraudació de 45.000€ de fluid elèctric i per delicte contra la salut pública

Durant el passat mes de gener, una investigació impulsada per una denúncia anònima va conduir la Unitat d’Investigació de Blanes, USC Blanes i ARRO Girona fins un habitatge unifamiliar al Turó de Lloret a Lloret de Mar. Ahir 1 de febrer a les 11:30h, es va realitzar una entrada i perquisició en una vivenda situada al Carrer Riu Onyar d’aquesta urbanització.

A l’interior de la residència, les autoritats van localitzar les dues persones (de nacionalitat vietnamita, empadronades a Lloret) responsables del cultiu il·lícit de marihuana, amb 45 i 47 anys. Els motius de la seva detenció inclouen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els resultats de l’operatiu van ser: es van confiscar 42 kg de cabdells, 702 plantes de marihuana i una impressionant quantitat d’equipament relacionat, que incloïa 178 làmpades, 146 transformadors, 11 ventiladors, 15 extractors, 1 equip d’aire acondicionat i 1 compressor.

La investigació també va revelar un perjudici econòmic significatiu per a l’empresa elèctrica, amb un valor estimat de 45.120,37 € en energia no facturada.

Avui, 2 de febrer, els detinguts seran presentats davant l’autoritat judicial per respondre a les acusacions formulades en contra seva. Aquest operatiu conjunt destaca la cooperació efectiva entre les unitats d’investigació locals i la rellevància de les denúncies anònimes en la lluita contra activitats il·lícites.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button