NotíciesSuccessos

Desmantellat un nou cultiu il·legal de marihuana a Lloret: Tres detinguts, arma de foc i defraudació elèctrica de més de 12.000 euros

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van desarticular un cultiu de marihuana en una vivenda ocupada de la urbanització la Creu de Lloret (Carrer Cadaqués nº14 de Lloret de Mar). Després d’una investigació, la policia va accedir a l’immoble amb autorització judicial el passat divendres dia 1 de març.

Durant l’operació, es va detenir a tres homes de 31, 42 i 45 anys, responsables del cultiu il·legal. Se’ls acusa de delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i, en el cas de l’home de 42 anys, també de tinença il·lícita d’armes.

En l’entrada, es van confiscar 27,730 quilograms de cabdells de marihuana. A més, en el dormitori d’un dels detinguts es va trobar una arma de foc curta i munició.

Els detinguts, amb antecedents, van ser posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes el dia dissabte 2 de març. Es va descobrir que la connexió a la xarxa elèctrica estava manipulada, generant una defraudació que ascendeix a 12.237,87 euros.

L’operatiu també va incloure la confiscació de la infraestructura necessària per al cultiu il·legal, que constava de 50 làmpades, 3 aires condicionats, 3 splits, 32 ventiladors, 4 extractors d’aire i 12 plafons leds.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button