ActivitatsNotícies

Descobreix la tradicional Batiada a la Festa Major de Les Alegries aquest diumenge 10 de setembre

Teníem ganes de les populars festes majors de Lloret de Mar… però tot arriba al seu final. Aquest cap de setmana Les Alegries tanca aquest cicle de les celebracions dels barris d’aquest estiu 2023 a la vila. Anoteu a les vostres agendes la cita amb aquest dia per acomiadar les festes majors: Diumenge 10 de setembre a partir de les 10:30h, a l’ermita de les Alegries us esperen amb un gran programa d’activitats. Sardanes, jocs infantils, missa, sorteigs, berenar, música i la batiada; fem una parada per conèixer amb paraules dels organitzadors el significat d’aquesta activitat: la batuda.

“Sabíeu que tradicionalment només se celebren batejos a l’ermita de Les Alegries el dia de la Festa Major? Doncs sí!… I el més bonic de tot i el que tots esperem, tant menuts com grans, es la BATIADA. La batiada la fan els padrins i madrines dels nen i nenes batejats quan, un cop acabada la cerimonia, pugen al campanar de l’ermita i des d’allà llencen un bon grapat de caramels a tothom. Tot i que aquest any no hi haurà cap bateig, l’associació ha confirmat la batiada igualment”.

Veïns de Les Alegries

Compartim la programació d’aquest diumenge 10 de setembre:

Divendres missa especial:

Destaquem que avui divendres dia 8 de setembre, el dia de LES MARES DE DEU TROBADES, o sigui la MARE DE DÉU DE LES ALEGRIES, l’ermita romandrà oberta d’11:00h a 13.00h i a les 12.00 h s’oferirà una missa en el seu honor.

Bus gratuït 

Us recordem els horaris del bus gratuït per pujar i/o baixar a Les Alegries aquest diumenge, gentilesa de SAGALÉS:

Edited in Prisma app with Thota Vaikuntam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button