El PobleNotíciesSuccessos

Identificats els joves de Lloret, que penjaven les seves baralles a les xarxes

Les xarxes són sens dubte una finestra oberta a la societat, on ràpid es pot difondre qualsevol moment o pensament interessant, o en cas contrari, poder arribar a compartir amb el món a un sol clic, material nociu i preocupant, com és el cas de l’ús que li donen a aquestes xarxes, diversos grups de joves a Lloret de Mar.
 Un compte a Instagram, batejada com Lloret Fights, recopila a diferents grups de joves en diferents punts de la població amb un sol fi: mostrar baralles entre ells.

Diversos progenitors i progenitores han actuat, perquè es retiri aquest polèmic compte, de moment sense èxit, i així, no pugui servir en un futur de mirall a més adolescents a ser part d’aquestes deplorables i impermissibles imatges.  Fent també una crida a totes les famílies, que davant aquestes conductes, sens dubte, denunciar.

?Actualizació dijous 9/9/21 a les 22:20: La compte Lloret Fights ha quedat bloquejada després d’un gran nombre de denúncies al compte.

?Actualització dimecres 15/9/21 a les 12:50: La Policia Local de Lloret de Mar ha Identificat als responsables del perfil d’Instagram que animava els joves a barallar-se al carrer i penjar els vídeos a les xarxes socials. Es tracta de dos nois d’entre 13 i 16 anys, als que la policia ha fet tancar el compte. Els agents, a més, han, posat el cas en coneixement dels progenitors i la Fiscalia de menors.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button