NotíciesPolítica

Sumem i ERC Lloret: “Una taxa més justa i ampliar els serveis de la Deixalleria Municipal”

Què s’exposarà avui al ple municipal de Lloret de Mar? A continuació compartim l’Ordre del Dia amb tots els punts que es tractaran avui dilluns 31 de juliol a l’ajuntament al ple mensual que se celebra cada darrer dilluns de mes.

Resum del 26 punts a tractar avui a l’Ajuntament:

Tot seguit ens centrem en el punt 24 amb la moció que presenten conjuntament des de l’oposició: Sumem Lloret i ERC Lloret.

Tots dos partits polítics avui demanaran al ple i esperant aprovació per unanimitat per part de l’equip de govern: la ampliació dels Serveis de la Deixalleria i fer una taxa d’escombraries més justa amb la nova Licitació que ha d’arribar en breu.

Des de les formacions demanen “que el consistori agafi el compromís de fer una taxa més justa i ampliar els serveis de la Deixalleria Municipal, així com alguns serveis que millorarien el servei a les urbanitzacions com és la recollida de la poda, porta a porta. Aquesta moció és fruit de les reivindicacions d’algunes urbanitzacions i veïnats, que no es poden assumir amb el contracte actual que te l’Ajuntament signat” manifesten des de Sumem i ERC Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button