NotíciesSalut

Cs Lloret proposarà al Ple, instal·lar a les platges semàfors que mesurin l’exposició solar

La regidora liberal, Nicole Raets, indica que la mesura és una proposta d’inversió en la salut de les persones i la prevenció de malalties. “Volem que les nostres platges siguin més segures i per això proposem instal·lar solmàfors a les platges del municipi”. D’aquesta manera ha justificat la regidora de Ciutadans (Cs) a Lloret de Mar, Nicole Raets, la moció que es debatrà en el següent ple dilluns 30 de maig a Lloret, per a la col·locació progressiva de semàfors a les platges que mesurin l’exposició solar dels banyistes i ofereixin consells per a evitar danys a la pell a causa de la radiació solar. 

“És un fet que el 40% dels càncers es poden prevenir amb hàbits de vida saludable i disminuint els factors de risc i és en aquesta línia que proposem la instal·lació d’aquests solmàfors a les platges de Lloret”, ha justificat Raets. La regidora liberal ha defensat la seva proposta apel·lant precisament a la disminució dels factors de risc “i la presa de consciència a través de propostes de sensibilització com aquesta”.

Raets ha indicat que la mesura és en el fons una proposta d’inversió en la salut de les persones i la prevenció de malalties. “No hem de passar per alt que Lloret té grans platges que atreuen els veïns i molts turistes que poden gaudir de llargues hores de sol i aigua sense tenir al cap que una llarga exposició solar és perjudicial”, ha finalitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button