NotíciesSalut

Coneixes el programa “Dones, cuidem-nos?” Encara queden places disponibles a Lloret!

Des de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar, i en el marc del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària, s’ha organitzat l’espai “Dones, cuidem-nos”. El coneixes? Es tracta d’una trobada setmanal al CAP del Rieral (CAP Dr. Fco. Benito Inaraja a Lloret de Mar) amb un grup reduït de dones, majors de 40 anys, que puguin patir malestar emocional, que tinguin episodis de depressió o ansietat lleu o bé que hi hagi un determinant social que tingui una afectació directa en la salut com pot ser haver patit violència de gènere, no tenir xarxa comunitària o una manca de suport familiar. 

Si estàs interessada en trobar un espai de suport, contacta amb el teu CAP perquè valorin el teu cas per si el teu perfil encaixa i pots formar part d’aquesta iniciativa.   

Quan s’inicia aquest espai? Aquest projecte començarà el dijous 16 de febrer i s’allargarà fins al 27 d’abril. Tots els dijous de 15 h a 16.30 h es portarà a terme una sessió al CAP del Rieral amb una infermera del centre i una psicòloga per treballar diferents aspectes que ajudin a millorar el benestar emocional de la persona. 

En aquest sentit, s’oferiran tècniques de relaxació, consells sobre alimentació, exercici físic o descans, autoestima i afectivitat, es parlarà del poder del pensament, també s’ajudarà a identificar i gestionar els problemes del dia a dia o es parlarà de com fem l’ús del temps. Aquests són alguns dels temes que es tractaran per tal de facilitar eines i per ajudar a conèixer millor què ens passa i com ho podem gestionar. 

És important que sàpigues que és un grup de dones reduït i tancat per poder oferir un servei el més personalitzat possible. Un cop quedin les places completes ja no hi haurà la possibilitat de fer més inscripcions. Així doncs, si estàs llegint aquest article i t’interessaria participar en aquesta primera edició, no t’ho pensis més i contacta amb el teu CAP.

Equip del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button