NotíciesSuccessos

Condemnen la Directora d’un banc de Lloret per quedar-se més de 8.000 euros d’una clienta de la sucursal

Segons ha avançat el Diari de Girona, l’Audiència de Girona ha emès un veredicte condemnatòria avui dimarts 8 de gener contra una directiva bancària d’una sucursal de Lloret de Mar per apropiar-se indegudament de 8.675 euros pertanyents a una clienta d’aquest banc de la vila entre l’octubre de 2017 i el maig de 2018, quan es va iniciar la denuncia.

La condemna arriba després que l’acusada hagi admés davant del tribunal la seva participació en un delicte d’apropiació indeguda continuada. Com a part del pacte judicial, ha acceptat una pena d’1 any, 9 mesos i un dia de presó, però tindrà l’oportunitat d’evitar la presó si restitueix la quantitat defraudada en un termini de 4 mesos. A més, s’ha imposat a la condemnada la restricció de no cometre cap delicte durant els pròxims 4 anys.

Durant el període dels fets (entre l’octubre de 2017 i el maig de 2018), l’acusada ocupava el càrrec de directora d’una sucursal bancària a Lloret de Mar i va dur a terme dotze reintegres sense el consentiment de la clienta afectada, provinents de tres dipòsits diferents. La acusada desde llavors, no treballa a la sucursal bancària on va cometre el delicte. La resta dels fons ja ha estat retornada per l’entitat bancària, que ara busca que l’acusada assumeixi la responsabilitat civil pel seu comportament il·legal.

La fiscalia havia sol·licitat inicialment una condemna de 3 anys de presó, però aquesta s’ha reduït a través d’un acord entre les parts, incloent l’acusació particular i la defensa. La sentència definitiva reflectirà els termes acordats i les condicions establertes durant les audiències. El nom de l’entitat i la ex directora no han transcendit ja que la sentència encara no es ferma.

One Comment

  1. se tendria que saber que banco para ir al loro y ya se sabe que no es posible, pero se deberia de saber tanto la entidad bancaria como la choriza de la directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button