NotíciesSuccessos

Condemnat per estafar un amic a Lloret que el va acollir quan es va quedar al carrer

L’ACN fa públic el comunicat de l’Audiència de Girona informant que han condemnat avui dijous 29 de setembre un home per estafar-li prop de 20.000 euros a un amic que l’havia acollit al seu domicili de Lloret de Mar. El processat ha admès que des de 2013 fins a l’agost de 2015 va prendre-li la cartilla i el carnet d’identitat per retirar del seu compte múltiples quantitats que solien superar els 400 euros, fins que la xifra estafada va arribar als 19.634 euros.

La víctima havia acollit l’acusat a casa seva quan aquest s’havia quedat sense feina i sense casa, i el solia ajudar a fer tasques quotidianes, com ara fer gestions bancàries.

L’acusat ja ha retornat 2.990 euros a la víctima, i per això se li ha reconegut un atenuant de reparació del dany. El fet que hagin passat tants anys des que van tenir lloc els fets també ha permès aplicar-li una atenuant de dilacions indegudes. Per tot plegat, la fiscalia, que inicialment demanava 5 anys de presó, l’ha reduït a 22 mesos. No l’haurà de complir entre reixes a canvi de pagar la totalitat dels diners estafats (16.644 euros). També haurà de pagar una multa de 1.080 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button