NotíciesSuccessos

Condemnat per abusar d’una menor amb discapacitat en un parc aquàtic de Lloret de Mar

L’Audiència de Girona ha condemnat a 2 anys de presó un acusat d’abusar sexualment d’una noia de 16 anys amb una discapacitat del 33% en un parc aquàtic de Lloret de Mar. El processat ha reconegut que la tarda del 24 de juliol del 2019 va coincidir amb la víctima a la zona de jacuzzi d’una de les piscines, la va fer asseure a la falda i li va fer tocaments als genitals. Després, la va intentar violar però la menor va poder fugir i demanar ajuda.

EL PACTE

Fiscal i la defensa han arribat a un acord: El pacte inclou una pena de presó de 2 anys per un delicte d’abús sexual amb penetració amb agreujant d’especial vulnerabilitat en grau de temptativa, així com una indemnització de 3.000 euros, dels quals l’acusat ja n’ha pagat 1.000.

El tribunal li suspendrà la pena de presó perquè no té antecedents penals, però haurà de complir la pena entre reixes si comet qualsevol delicte durant els pròxims 5 anys. Durant aquest període també estarà en llibertat vigilada, no es podrà comunicar ni acostar a la víctima i se li podran imposar penes accessòries.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button