EconomiaNotícies

L’empresa creadora del Lloret Drone Festival regala un espectacle amb 200 drones a la població més votada. Entra i participa:

L’empresa catalana Flock Drone Art, especialitzada en espectacles de llum i so amb drones, vol premiar amb un espectacle de 200 drones el poble o ciutat espanyola més esmentat a xarxes socials.

A Lloret de Mar, aquest espectacle és ja un conegut, ja que la població porta tres estius oferint el Lloret Drone Festival, amb tres dies d’espectacles de llum, color i música al cel de la badia de Lloret congregant milers de persones. Sens dubte aquest concurs pot ser una bona aportació econòmica per a aquesta celebració, ja que, un espectacle d’uns 15 minuts amb aquesta tecnologia es mou aproximadament entre uns 20.000 i 30.000 euros.

Votació popular

Ahir dilluns, 5 de febrer, Flock Drone Art, l’empresa especialitzada en espectacles de drones, ha llançat una campanya a xarxes socials per premiar un municipi de territori espanyol amb un espectacle de 200 drones gratuït. La campanya de marqueting ha estat pensada per fer conèixer el món dels espectacles amb aquests aparells i oferir la possibilitat d’actuar en algun lloc escollit per votació popular. Així, tot aquell que vulgui gaudir de la proposta a prop de casa, pot participar fins al proper 15 de febrer a mitjanit, moment en què es farà un recompte de les propostes i la més votada serà l’afortunada guanyadora del premi.

Resum campanya

Per participar en aquesta promoció, l’usuari pot fer-ho a l’Instagram o al TikTok de Flock Drone Art amb una acció tan simple com anomenar la població allà on se celebri l’esdeveniment. Buscant el suport dels seguidors, la proposta més nomenada als comentaris guanyarà. Així, si la proposta d’un usuari es fa viral a les xarxes, més possibilitats tindrà d’obtenir el premi. Un cop finalitzat el termini de participació, Flock Drone Art valorarà totes les propostes i procedirà al recompte, es posarà en contacte amb l’ajuntament de la proposta vencedora i finalment ho anunciarà. Tota proposta valorada es farà en funció de la normativa de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria, cercant sempre amb l’administració, el lloc idoni per a la celebració, la seguretat i el bon desenvolupament de lactivitat.

Flock Drone Art

Els espectacles amb drones estan en auge. És una proposta sostenible, molt visual i diferent que fa uns anys era impensable de fer. Actualment, Flock Drone Art està treballant amb eixams de 50, 100 i 200 drones i preparant espectacles amb més de 500 aparells, objectiu que s’ha proposat per a aquest 2024. En tan sols 4 anys, s’ha erigit com una empresa referent del sector realitzant més de 200 espectacles al llarg de tota la península, les Canàries i les Balears. Una proposta pensada com a alternativa als focs artificials, més inclusiva i més sostenible, per a un fi de festa, un esdeveniment important o com a colofó a una proposta inesperada per sorprendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button