CulturaNotícies

Comencen els debats de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret

Comença el cicle de debats de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret. Se n’han programat al llarg de l’any i de moment s’han fet públics els dos primers. El primer tindrà lloc aquest proper divendres 17 de març a les 20h i se centrarà en la gestió de la cultura popular i tradicional als municipis. 

El segon debat programat tindrà lloc el dijous 13 d’abril i el tema serà els primers estiuejants que va tenir Lloret a principis del segle passat. 

Es tracta de la part més acadèmica de la Capital de la Cultura Catalana que se li ha volgut donar forma de xerrada, segons ha dit el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández. Es presenten sota el títol de Debat a Bat i sempre tindran el mateix format:  dos ponents, un d’ells de Lloret i l’altre de fora de la vila, debatran aspectes relacionats amb la cultura en clau històrica o d’actualitat. I seguint amb la línia de desubicar de tota la Capital de la Cultura Catalana a Lloret, els debats es faran en espais no convencionals. 

Nova Ràdio Lloret els gravarà i es penjaran a la web de la Capital de la Cultura Catalana, perquè posteriorment, qui ho vulgui, els pugui recuperar. 

  • El director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, el primer convidat.

El primer Debat a bat tindrà lloc aquest proper divendres 17 de març. L’espai triat és l’Oficina de Turisme de Les Alegries a les 20h del vespre. En un ambient distès, l’actor lloretenc Joan Pau Romaní i  el Director Artístic de Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas, participaran en un intercanvi d’opinions respecte a la gestió de la cultura popular i tradicional als municipis.  

Els debats estaran oberts al públic en funció de l’aforament que permeti l’espai. En aquest cas s’ha previst un aforament màxim de 30 persones que per poder assistir-hi es poden descarregar una invitació a la web de la Capital de la Cultura Catalana 👉🏻https://www.ccclloret.cat/ca/debat-a-bat-la-gestio-de-la-cultura-popular-i-tradicional-als-municipis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button